Wie zijn wij

De onderneming Creatief Internet wordt gerunt door Randal Verschelden. Randal is al sinds het begin van de groei van het internet (begin jaren ‘90) actief op het internet. Randal is jaren lang bij een corporate IT-onderneming eindverantwoordelijk geweest voor de ICT in de Benelux. Hierbij was Randal verantwoordelijk voor een serverpark op meerdere locaties bestaande uit webservers, firewalls, fileservers, mailservers en applicatieservers. Sinds begin 2007 is Randal als zelfstandig ondernemer actief met het bedrijf Creatief Internet.

Creatief Internet richt zich met name op het MKB en kan de behoeftes, eventueel samen met het reclamebureau ’Artcrew’, inventariseren, vormgeven en online zetten.

Naast het vormgeven van websites kunt u bij Creatief Internet ook terecht voor domeinnamen, hosting en email. Daarnaast verzorgt Creatief Internet voor diverse klanten de e-nieuwsbrieven: van opmaak en versturen tot het schrijven van de content. Ook kan Creatieve Internet het brein zijn achter uw marketing campagne op internet.